fbpx
Eredeti Kristály Mala-k Indiából !
Prémium Kézműves Termékek .
Eredeti Kristály Mala-k Indiából !
Meditáció Mesteri Szinten !
Eredeti Kristály Mala-k Indiából !
Egy csepp Indiai Varázslat.
Bhakti Mala !
Egy csepp Indiai Varázslat.

Navgraha Málá

E-mail
Navgraha Málá
108 szemes
Postán Maradó szállítás ide: 1390,00 Ft
Variáns alapára:13000,00 Ft
Fogyasztói ár10990,00 Ft
Kedvezmény-2010,00 Ft
Ár / kg:
073_Navgraha_2048x2048px copy
071_Navgraha_2048x2048px copy
Leírás

108 szemes Kristály gyöngyök csomózott Indiai 8 mm-es 

  Kézműves termék .

 Navgraha Málá Drágakő - Kilenc világegyetem mennyei égitest !

 Mérete : 8mm

A Navagrahák a következők:

  1. Surya (Ravi): Nap
  2. Chandra (Soma): Hold
  3. Mangala (Mangal): Mars
  4. Budha (Budh): Merkúr
  5. Dev Guru (Brihaspati): Jupiter
  6. Shukra: Vénusz
  7. Shani: Szaturnusz
  8. Rahu: növekvő (vagy északi) holdcsomópont
  9. Ketu: csökkenő (vagy déli) holdcsomópont

Története :

Navagrahas , Raja Ravi Varmafestmény (nap közepén)

A Navagraha szanszkritul „kilenc világegyetemi mennyei testet” jelent, a kilenc csillagászati ​​testet, valamint istenséget a hindu asztrológiában. Ezek a Nap, a Hold, a Mars, a Merkúr, a Jupiter, a Vénusz, a Szaturnusz és a két holdcsomópont, a Rahu és a Ketu.

A hindu csillagászat, amelynek eredete a védikus időkre nyúlik vissza, a kilenc bolygó elhelyezkedésével és azoknak a világra és az egyénre gyakorolt ​​hatásával foglalkozik. A hindu asztrológia szerint a bolygók elhelyezkedése az ember születésekor meghatározza életképességét.

A kilenc bolygó közül hetet a Naprendszer bolygóiról nevezték el, a másik kettő – Rahu és Ketu – valójában démonok, akik csalással kerültek ebbe a csoportba. Attól függően, hol helyezkednek el a bolygórendszerben, kedvező vagy kedvezőtlen a hatásuk. Míg a Navagrahák minden templomban megtalálhatók, vannak olyan templomok, amelyeket kizárólag nekik szentelnek. Az egyik ilyen a Navagraha-templom, amely Uddzsaín külvárosában található. A hinduk a Navagrahák előtt imádkoznak, mielőtt bármilyen más istenséghez fordulnának, azért, hogy segítségükkel legyőzzék az életükben felbukkanó akadályokat.

A Navagrahák hatásai a védikus asztrológia szerint :

A hindu asztrológiában a Navagraha befolyásolja az ember boldogságát, a mindennapi jólétét. A kilenc bolygó pozitív és negatív hatása olyan tényezők eredménye, mint pl. a bolygók konkrét elhelyezkedése a születési diagramon. A szattva természetű bolygók a Jupiter, a Nap és a Hold. A radzsaszt hordozó bolygók a Vénusz és a Merkúr, míg a tamasz természetű bolygók a Mars, a Szaturnusz, illetve a két holdcsomópont, a Rahu és a Ketu.

A védikus asztrológiában a kilenc bolygót istenségekként tartják számon, amelyeknek sajátosságaik, természetük és jellemzőik vannak, attól függően, hogy pozitívak vagy negatívak az emberek számára.

Használati javaslata :

A mala szanszkrit eredetű szó, amely koszorút jelent. A japa szavalást jelent, hagyományosan melléknévként használják, és kombinálva alkotják a japa malát (meditációs imagyöngyök). A japa malát más nyelveken is elfogadták, amikor az imagyöngyök használata és népszerűsége elterjedt. A mantra teljes mértékben felhatalmazást kap, ha 125 000 ismétlés után a szívbe ül, és eléri az úgynevezett mantra siddhit. A mantra egy szó vagy szavak sorozata, amelyet hangosan vagy csendesen énekelnek, hogy lelki tulajdonságokat idézzen elő. A kántálást szellemi eszközként használják szinte minden vallási hagyományban. 

A malát Jatin J Pandya guru szentelte fel!

Most minden kedves vásárlónknak az indiai Jatin J Pandya guru ajánlásával átadjuk a mantrát is!

A csomag egy szép tasakot is tartalmaz.

 

Messenger