fbpx
Bhakti Mala !
Egy csepp Indiai Varázslat.
Eredeti Kristály Mala-k Indiából !
Prémium Kézműves Termékek .
Eredeti Kristály Mala-k Indiából !
Egy csepp Indiai Varázslat.
Eredeti Kristály Mala-k Indiából !
Meditáció Mesteri Szinten !

Rudraksha 108 szemes Mála

E-mail
Rudraksha Mála szemenként Csomózva !
Magyar Kézimunka !!! ukhi rudraksha bogyóból készült lánc , szemenkénti csomózással . A legmagasabb tudás és szellemi kitartás segítőjeként tartják számon.
Postán Maradó szállítás ide: 1390,00 Ft
Variáns alapára:3990,00 Ft
Fogyasztói ár2990,00 Ft
Kedvezmény-1000,00 Ft
Ár / kg:
Leírás

RUDRAKSHA MALA LÉNYEGE

A mala egy olyan tradicionálisan használt eszköz, melyet a lelki gyakorlatok során recitálás, kántálás, vagy mantrák és istenségek nevének ismétlésének  számlálására használnak.

A rudraksha bogyók misztikus ereje évezredek óta beszédtéma keleten. A mai spirituális kutatók számára is jelentős hatással bír. Az útkeresők és akik testi-lelki egészségre és önmegvalósításra törekednek, biztosan találkoznak vele.

Többféle rudraksha bogyó létezik, egy örökzöld fának a gyümölcséből származik. Dél-Kelet-Ázsiában és a Himalájában is őshonos. Azt mondják Indiában, hogy az első rudraksha fa Shiva könnyéből nőtt ki. A szemek más és más osztatúak, a leggyakoribb az ötös, legritkább a huszonhármas, huszonhatos osztatú termés. A magon lévő függőleges vonalak száma határozza meg, hány mukhi-val rendelkezik. Ennek száma határozza meg, hogy viselője, használója életében milyen spirituális célokat lát el. A gerezdek számához többféle szimbolika tartozik. 

Befolyásolják a szervezet biokémiai folyamatait az elektromágnesességük révén, így segítik elő a békés, boldog tudatállapot megvalósulását. Serkentik a pozitív érzelmeket befolyásoló hormonok kiválasztását, így oldják a stresszt, viselőjét önbizalommal és nyugalommal áldják meg. 

 

Messenger