Skip to main content

Kosár

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Kereső

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Roll-On Üvegcse 5ml

5ml Roll-On Üvegcse - Ezüst Színű Kupak: Az Aromaterápia és Ezotéria Szépségében Egyesül Ez a kisméretű, mégis elegáns roll-on üvegcse ideális választás illóolajok és keverékek tárolásához. Az ezüst színű kupak és az ásványgolyók hozzáadott luxust és különlegességet kölcsönöznek a terméknek.
Raktáron: 21 db

1300 Ft

990 Ft

 • Szín Választás
 • Roll-On Üvegcse 5ml

  5ml Roll-On Üvegcse - Ezüst Színű Kupak: Az Aromaterápia és Ezotéria Szépségében Egyesül
  Ez a kisméretű, mégis elegáns roll-on üvegcse ideális választás illóolajok és keverékek tárolásához. Az ezüst színű kupak és az ásványgolyók hozzáadott luxust és különlegességet kölcsönöznek a terméknek.

  Szofisztikált Design:

  Az ezüst színű kupak és a minőségi üveg együttesen teremtik meg a termék elegáns és prémium megjelenését, ami minden otthonban vagy táskában jól mutat.

  Aromaterápia és Ezotéria:

  Az üvegcsék nem csak tárolók, hanem valódi kis "energiabombák" is. Ideálisak illóolajok és azok keverékei számára, és az aromaterápia és ezotéria kedvelői számára is tökéletes választás.

  Drágakő Golyók:

  Az üvegcsében található drágakő golyók – hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt – még tovább fokozzák az illóolajok és keverékek hatását, és harmonizálóan hatnak az érzékekre.

  Praktikus Méret:

  A 5 ml-es kapacitás ellenére is rendkívül hordozható. Akár a zsebedben is elfér, így bármikor, bárhol hozzáférhetsz az általad választott illóolajokhoz vagy keverékekhez.

  Sokoldalú Használat:

  Az üvegcsék tökéletesen alkalmasak nem csak az otthoni, de az utazási, munkahelyi vagy akár sportolási tevékenységek során is. Tartsd magadnál, hogy bármikor fel tudj tölteni energiával és jó közérzettel!